1 754.00 грн1 579.00 грн
Пункти видачі та представники

Київ, Одеса, Львів, Харків, Дніпро, Черкаси, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кременчук


Гарантія на виріб

12 місяців

Kiepe Black 8178B - сучасний функціональний випрямляч для волосся, який володіє всіма необхідними функціями і можливостями для створення креативного образу і ідеальних локонів. Модель випускається в чотирьох колірних варіантах.

утюжок Kiepe Black 8178B оснащений плаваючими пластинами з титановим покриттям. Розмір пластин становить 24 x 90 мм. Плаваюча система забезпечить гарне прилягання пластин при різній товщині пасма, щоб домогтися максимальної площі дотику пластин і ефективного прогріву волосся. Титанове покриття забезпечить стійкий блиск волосся після використання випрямляча, володіє хорошим ковзанням і стійкістю до високих температур. Магазин kiepe.in.ua рекомендує дану модель для власниць короткого і середнього по довжині волосся. Так само модель можна ефективно використовувати і на довгому волоссі, але середньої густини.

Модель Black 8178B має 4 температурні режими - 170, 190, 210 і 230 C. Таким чином, користувач може більш точно підібрати необхідну температуру нагрівання практично для будь-якого волосся. Електронний терморегулятор з технологією Digital-HC забезпечить точний нагрів і контроль температури протягом усього часу роботи з випрямлячем. Кнопка вибору режиму нагріву і LED індикатори розташовані на внутрішній стороні, щоб під час роботи, щоб ви не могли випадково змінити температуру або відключити прилад.

Дизайн моделі дуже стильний та ергономічний - корпус має округлу форму, що допоможе не тільки випрямляти, а й створювати підкручення локонів. Випрямляч оснащений всім необхідним - мережевим шнуром з обертанням, функцією автоматичного вимкнення через 30 хвилин коли прилад не використовується, а також універсальним живленням 110 - 240 В.

Особливості моделі Kiepe Black 8178B:

  • Стильний і елегантний випрямляч
  • Плаваючі пластини 24 x 90 мм
  • Титанове покриття пластин
  • Електронний терморегулятор
  • Максимальний нагрів 230 C
  • Функція автовідключення через 30 хвилин простою
  • Мережевий шнур 2 метри з обертанням

В комплекті:

  • Випрямляч
  • Документація
  • Силіконовий ковпачок для фіксації пластин
Типвипрямляч для волосся
Іонізаціяні
Автовимкненнятак
Довжина шнура2 м
Кількість температурних режимів4
Колірчорний
Максимальна температура нагрівання230 C
Покриттятитан
Потужність40 W
Терморегуляторелектронний
Довжина пластин90 мм
Плаваючі пластинитак
Ширина пластин24 мм

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі